Internet marketing

Nudimo najbolje strateško planiranje za vašu kompaniju. Sa našim bogatim iskustvom u širokom spektru industrija, kao što su medicina, pravo i nekretnine, znamo da jedam model ne odgovara svima. Istražujemo vašu oblast, vašu demografsku grupu, konkurente i još toga, i prilagođavamo marketinšku strategiju koja će biti efikasna.

Upit za cenuBesplatne konsultacije

Unapredite poslovanje

Odaberite način koji donosi rezultate

Znamo da postoji mnogo načina na koje možete plasirati sebe ili svoju kompaniju, i fokusirali smo se na ključne načine da dobijemo rezultate. Bilo da odaberete organsku SEO, PPC (pay-per-click), FB oglašavanje, Google oglase ili e-mail marketing, svakoj kampanji pristupamo istim načinom razmišljanja: da vam donesemo posetioce na sajt, a samim tim i profit.

SEO – optimizacija za pretraživače

Optimizacija za pretraživače (SEO) je ključni deo izrade bilo kog web sajta, a razumevanje analitike, ključnih reči i kako sve to ide zajedno je ono što će dovesti vaše poslovanje na vrh rangiranja pretraživača i povećati vašu vidljivost. Naši WordPress sajtovi koriste Yoast za SEO, na kome možete jednostavno sami raditi. Ukoliko smatrate da taj deo ne razumete baš najbolje, mi ćemo to uraditi za vas.

Marketing na društvenim mrežama

Svi su na društvenim mrežama i zato je važno da i vaš posao bude tamo. Bilo da se radi o Facebook-u ili Instagram-u, gubite klijente i potencijalni prihod ako ste odsutni. Vaš brend ili usluga treba da se vide i čuju, inače ćete biti zaboravljeni. Za dobru Facebook reklamu najbitnije je da definišete svrhu Facebook reklame, da pravilno odredite ciljanu publiku i da odredite koliki će vam biti budžet. Kreiranje i viđenje reklame prepustite nama, a mi ćemo se pobrnuti da ona radi za vas.

 

Kontaktirajte nas

Imate projekat ili pitanje za nas?

Pretvorite svoj ideje i vizije u stvarnost! Pozovite 065 247 64 99 ili nas kontaktirajte putem forme.

Kreativna digitalna agencija

Mi smo mlada "FULL - SERVICE" agencija za izradu web sajtova, razvoj web aplikacija, digitalni marketing i konsalting iz oblasti IT.  Naš osnovni cilj je pomoći našim klijentima i omogućiti im kvalitetnu uslugu kako bi poboljšali svoje poslovanje. Klijenti su uvek na prvom mestu. Naši projekti se završavaju tek kada su klijenti poptuno zadovoljni i najsitnijim detaljima.

Adresa

Davidova 2, 18000 Niš
+381 65 247 64 99
info@mdesignweb.rs
PIB: 111149507
R/N: 275-0020222641996-46