Izrada sajtova

Vrlo bitna činjenica za vas buduće klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprekorno funkcioniše.

Upit za cenuBesplatne konsultacije

Dizajnirajte vašu budućnost

Zašto odabrati nas?

Postoji mnogo kompanija koje se bave Web dizajnom. Zašto baš odabrati nas? Zato što dobijamo rezultate! Naše web stranice funkcionišu odlično i pomažu našim klijentima da ispune svoje online marketinške ciljeve.

Dizajn rešenja za vaš brend

Naši dizajneri i specijalisti rade zajedno na kreiranju lepih, funkcionalnih i jedinstvenih rešenja za različite poslovne izazove. Naš dizajn predstavlja ličnost, priču iza brenda i podstiče korisnike na akciju.

Brzi i pouzdani sajtovi optimizovani za svaki uređaj

Poslednje tehnologije, zajedno sa dobrom optimizacijom, hostingom i posebnim trikovima zanata, čine naše sajtove brzim i funkcionalnim i dotupne na svim uredjajima.

SEO priprema na svakom sajtu

Svi naši sajtovi su “SEO frendly”. Urađena je priprema za optimizaciju (ispoštovani su neki osnovni standardi za SEO), a na Vama je da li ćete sami dalje da radite , ili da angažujete nas.

Najbolja ponuda

Šta dobijate uz svaki sajt?

Naš cilj je da klijentima olakšamo ceo proces izrade sajta, održavanja itd. Zbog toga nudimo uslugu koja objedinjuje sve na jednom mestu.

 • Prezentacija i stvaranje ideje
 • Savetovanje pre i nakon izrade web sajta
 • Izrada web sajta
 • Moderan dizajn
 • Registracija domena
 • Web hosting
 • CMS sistem
 • Povezivanje sa društvenim mrežama
 • Priprema za SEO optimizaciju
 • Pisanje sadržaja
 • Obuka za korišćenje WordPress-a

Često postavljenja pitanja

FAQ

Neka od najčešćih pitanja koja nam upućuju za izradu web sajtova su izlistana dole. Ukoliko ovde ne možete da pronađete odgovor na Vaše pitanje, molimo kontaktirajte nas.

Šta mi je potrebno za početak izrade sajta?

Za početak izrade sajta, dovoljno je da imate ideju. Nakon što nas kontaktirate i dogovorimo se oko svih uslova izrade, dobićete jednu formu koju trebate da popunite. Forma je koncipirana tako da i vama i nama olakša prikupljanje informacija koje su nam potrebne za samu izradu. Nakon toga sve ostalo je naša briga.

Da li me besplatne konsultacije obavezuju da angažujem vašu Agenciju?

Ne. Sve konsultacije su informativnog karaktera. Na vama je da se odlučite da li postavljeni uslovi odgavaraju vama i vašem budžetu.

Šta ako mi se ne svidja dizajn/sajt koji ste uradili?

Pod uslugom izrade sajta ulazi i neograničen broj revizija. To znači da možete prepravljati sajt dokle god je u fazi izradi onoliko puta koliko je potrebno da dobijete savršen sajt.

Kako da registrujem domen?

Mi ne vršimo uslugu registrovanja domena, samo hostovanja web sajtova. Domen možete registrovati veoma lako klikom na ovaj link.

Da li vaše usluge podrazumevaju održavanje sajta?

Usluga održavanja sajta je podrazumevana usluga ukoliko se odlučite za izradu sajta kod nas.

Kontaktirajte nas

Imate projekat ili pitanje za nas?

Pretvorite svoj ideje i vizije u stvarnost! Pozovite 065 247 64 99 ili nas kontaktirajte putem forme.

Kreativna digitalna agencija

Mi smo mlada "FULL - SERVICE" agencija za izradu web sajtova, razvoj web aplikacija, digitalni marketing i konsalting iz oblasti IT.  Naš osnovni cilj je pomoći našim klijentima i omogućiti im kvalitetnu uslugu kako bi poboljšali svoje poslovanje. Klijenti su uvek na prvom mestu. Naši projekti se završavaju tek kada su klijenti poptuno zadovoljni i najsitnijim detaljima.

Adresa

Davidova 2, 18000 Niš
+381 65 247 64 99
info@mdesignweb.rs
PIB: 111149507
R/N: 275-0020222641996-46