fbpx
Budimo u kontaktu
Gornjomatejevačka 112i, Niš
info@mdesignweb.rs
Tel: +381.69.247.64.99
Radno vreme
Pon - Pet : 09 - 17h

Izrada online prodavnice

Online prodaja trenutno čini preko 25% svih maloprodaja, a sama online kupovina raste skoro 15% na godišnjem nivou. Zbog trenutne situacije zaista nikada nije bilo bolje vreme za online pristup.

Brza obrada porudžbina, jednostavno generisanje faktura, efikasno upravljanje prodajom i reklamacijama - sve na jednom mestu.

Specijalna ponuda - izrada online prodavnice

Odlična funkcionalnost

Bez obzira da li vaši kupci koriste desktop ili telefon za kupovinu, Vaša prodavnica će se besprekorno videti na svim uređajima.

Jednostavna za upotrebu

U par koraka otvorite interent prodavnicu, unesite artikle, dodajte cene i započnite sa prodajom.

Pomoć prilikom vođenja internet prodavnice

Ako tek pokrećete internet prodaju, pružićemo vam sve osnovne informacije o tome kako ona funkcioniše i šta morate da znate!

Poručite izradu online prodavnice

Osnovne karakteristike internet prodavnica koje izrađujemo

Funkcionalnost internet prodavnice.

Brza obrada porudžbina, jednostavno generisanje faktura, efikasno upravljanje prodajom i reklamacijama – sve na jednom mestu.

Česta pitanja vezana za izradu online prodavnice.

Kolika je cena izrade internet prodavnice?

Cena izrade online prodavnice zavisi od više faktora. Pre svega od funkcionalnosti i od vaših konkretnih zahteva. Slanjem upita na ovom linku možete dobiti precizniji odgovor što se tiče cene.

Da li postoji bilo kakvo ograničenje koje se tiče broja proizvoda koji se mogu nalaziti na online prodavnici?
Nema nikakvog ograničenja. Jedna od najbitnijih funkcionalnosti naših internet prodavnica jeste neograničeno dodavanje proizvoda.
Da li se nakon izrade internet prodavnice dobija obuka za rad?
Da, nakon što se izrada internet prodavnice završi pružamo obuku za rad i pomažemo Vam da načinite prve korake u online prodaji. Obuka je u video formatu.
Kako registrovati internet prodavnicu, odnosno internet prodaju?
Prilikom otvaranja online prodavnice, morate voditi računa da budete legalni, a to znači da online prodavnicu morate registrovati u APR-u pod šifrom delatnosti 4791 – trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta.

SARADNJA

Da li imate projekat za nas? Pišite nam

Mlada, ali iskusna agencija za branding, grafički dizajn, veb razvoj, digitalni marketing i IT konsalting. Naš primarni cilj je da pomognemo klijentima i pružimo im kvalitetnu uslugu za unapređenje njihovog poslovanja.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići se koriste za analizu i unapređenje korisničkog iskustva i pomažu nam da se ova veb lokacija poboljša.