fbpx
Budimo u kontaktu
Gornjomatejevačka 112i, Niš
info@mdesignweb.rs
Tel: +381.69.247.64.99
Radno vreme
Pon - Pet : 09 - 17h

Referral partner program

Da li poznajete neku firmu, kolegu ili prijatelja koji bi mogao imati koristi od usluga koje nudi MdesignWeb agencija?

Pridružite se našem referral programu i zaradite

Da li ste zainteresovani da zaradite najlakših 50 i više € u svom životu?

Oglašavanje od “usta do usta” je od suštinskog značaja za naše poslovanje, a preporuke su način na koji ostvarujemo većinu naših novih projekata. Ako ste zadovoljni poslom koji smo obavili i želite da nas uputite na drugu firmu ili prijatelja, dozvolite nam da Vam platimo!

Kako funkcioniše?

Da biste počeli sa referral programom, samo predstavite firmu ili prijatelja putem email-a i zaradite 10% od dogovorenog posla.

Cene naših usluga se kreću od 350€ - 5000€+

1.

Pošaljite email na info@mdesignweb.rs da nam predstavite firmu ili prijatelja. Obavezno uključite i Vaše ime i njihove kontakt podatke. 

2.

Mi preuzimamo dalju komunikaciju i sastavljamo najbolju moguću ponudu u skladu sa zahtevima klijenta i našim mogućnostima. 

3.

Ako ostvarimo saradnju sa klijentom kog ste preporučili obavestićemo Vas putem email-a. Tada možete odlučiti da li želite da dobijete 10% kao uplatu ili kredit za dodatne usluge Mdesign Web. Izbor je u potpunosti na Vama.

Koje usluge su dostupne?

Cene naših usluga se kreću od 350€ - 5000€+

Icon
Izrada sajta

Funkcionalni web sajtovi prilagođeni mobilnim uređajima, funkcionišu odlično i pomažu klijentima da ispune svoje ciljeve.

Saznaj više
Icon
Online prodavnice

Sa nama ne dobijate samo online prodavnicu već kompletan sistem koji funkcioniše.

Saznaj više
Icon
WordPress podrška

Usluga održavanja i administracije WordPress sajta 24/7. Kontakt za više informacija.

Pogledaj uslugu

SARADNJA

Pravila programa

Ovaj program kreće od 18. aprila 2022. godine i nije retroaktivan. Ne postoji ograničenje broja prijatelja koje možete preporučiti ili zarade koje možete ostvariti. Preporučeni klijenti moraju prvo da plate za pruženu uslugu i nakon toga mi isplaćujemo Vas.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići se koriste za analizu i unapređenje korisničkog iskustva i pomažu nam da se ova veb lokacija poboljša.